mandag 24. oktober 2011

Ny blogg!

En helt fersk blogg her inne i blogglandia (men selve bloggeren er ikke så fersk ;). Jeg har vært blogger før, men har nå hatt en tenkepause fra bloggingen. Resultatet av tenkingen ble at jeg ER en blogger, og jeg MÅ blogge. Hvorfor, lurer du på?
Fordi jeg ELSKER estetikk. Jeg elsker å ha det pent rundt meg og jeg elsker å lage pene ting. Jeg elsker farger og mønstre og komposisjoner, og jeg elsker å ha det ryddig rundt meg.  Det er et ordtak som sier at "å rydde mens barne vokser opp er som å måke snø når det snør!" Det nytter faktisk ikke å rydde før barna har lagt seg, så i en hektisk hverdag to barn, må man fokusere på de punktene i stua som fortsatt er ryddig og pene, når hele huset er fyllt med lego, klær, smuler og sand på gulvet og oppvask på benken.   Og hva er vel bedre enn å forevige akkurat den lille ryddige flekken på et bilde, og vise andre hvor ryddig jeg har det??? ;)
Første innlegg her på bloggen blir bilder av noe i huset som jeg synes representerer meg.


Disse bildene representerer meg og min interiørsmak veldig godt:
- Farger!
- Kontraster! mellom mørk og lyst, varmt og kaldt. Jeg elsker kontrasten av det varme treet mot den hvite veggen og det knallturkise skapet.
- Jeg elsker gamle ting med sjel, noe som bringer meg til neste punkt...
- Lavbudsjett- interiør og hobbyfanatiker: alt på bildet unntatt det blå skapet er kjøpt på loppis. Kransen er hjemmelaget. Jeg lager mye selv!

3 kommentarer:

  1. Kor familiebloggen blei av ?

    SvarSlett
  2. Flyttet til spunkogboblemukkifamilien.blogspot.com ;)

    SvarSlett
  3. Såå flott at du e tilbake, me masse fryd førr øye.Glede mæi

    SvarSlett